Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Dit weekend: All-In Jeugdweekend: Mission Possible

Dit weekend is het zover: het All-In Jeugdweekend: Mission Possible. We zien er ontzettend naar uit! In deze brief vind je alle informatie zoals wat je mee moet nemen, vervoer en hoe laat je aanwezig moet zijn.

Ga naar de informatiebrief

 


Let's Pray

Het is bidden en vasten week bij Sjaloom. Vanavond, dinsdag 12 september, om 20:00 uur is de focus op de jeugd. Kom om mee te bidden, God te zoeken, zegen te ontvangen en door te geven!


Ouderavond | 1 oktober

We willen alle ouders van het kinder- & jeugdwerk in Sjaloom uitnodigen voor een ouderavond. Tijdens deze avond willen we jullie graag de mogelijkheid geven om elkaar te ontmoeten, de kinder- & jeugdleiders te ontmoeten, te bidden voor elkaar en onze kinderen. Ook zullen we geïnspireerd worden uit God's woord en jullie meenemen in wat we doen. De avond vindt plaats in Sjaloom, Deimoslaan 19, Heerhugowaard.


XL Dienst met Johan de Visser


Nieuw: FNL Hoodie

We hebben vanaf nu onze eigen FNL Hoodie! De Hoodie is vanaf nu te verkrijgen in twee kleuren: zwart en beige. Je haalt hem bij FNL. Je kunt alleen met PIN betalen.


FNL Jongeren

Dit seizoen komen alle jongeren elke tweede zondagavond van de maand bij elkaar. Let op: het is dus op zondag en niet op vrijdag. We starten op zondag 8 oktober. 


Maandoverzicht


 
facebook instagram