Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze Vrijdag The Gate Open

Beste tieners, deze vrijdag zal The Gate weer open zijn van 15:00-17:00 uur. Je bent van harte welkom om te komen chillen, gamen & praten. Dit is speciaal voor jullie! Hier hoef je niet voor te reserveren.


Dit weekend: TeenStreet@Home

Tijd in small groups, live worship, TeenStreet TV, inspirerende tafelgasten en meer! Deze vrijdag en zaterdag komt TeenStreet@Home bij jou thuis ‘op bezoek’. Als Friday Night Life gaan we meedoen aan dit weekend. We ontmoeten elkaar via de livestream en staan voor je klaar om je te bemoedigen en versterken in je relatie met Jezus. Het beloofd een inspirerend weekend te worden, dus zorg dat je geen van de uitzendingen mist! Dit betekent ook dat er vrijdag geen FNL in Sjaloom zal zijn, maar dat je vanuit thuis meedoet.

Heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan vandaag nog!

Meld je aan

PROGRAMMA 

Klik op de onderstaande afbeeldingen om naar de live stream's te gaan.

Vrijdag 19 maart 

#Influencers

20.00 - 20.45 uur  

TeenStreet TV

20.45 - 21.30 uur

Small Groups

Zaterdag 20 maart 

#Frustrated

11.00 - 11.45 uur

TeenStreet TV

11.45 - 12.30 uur

Small Groups

Zaterdag 20 maart 

#Guiltypleasures 

20.00 - 20.45 uur

TeenStreet TV

20.45 - 21.30 uur

Small Groups

Na elke sessie van TeenStreet TV gaan we in small groups verder. Samen met je coach en andere leeftijdsgenoten bouw je elkaar op! Dit doen we via het plaform van Wonder Me. Je hoeft niets te instaleren hiervoor, maar zorg er wel voor dat je achter een laptop of computer zit met goed werkende webcam en microfoon! Deze link is hetzelfde voor elke Small Group sessie.

Link naar de Small Groups


The Gate Sport & Chill

Op 26 maart zal The Gate Heerhugowaard een gave sportmiddag organiseren. Jij bent van harte uitgenodigd om hier bij te zijn en vrienden mee te nemen! Deel deze graphic op sociale media.


Paas Evenement Voor Tieners

Dit paasweekend organiseeert Changed een evenement speciaal voor tieners. Tijdens deze avond zal er live aanbidding zijn door Changed Worship. Daarnaast zal Bryan Haboldt spreken en Alejandro Venegas te gast zijn. Het is zaterdag 3 april om 20:00 uur. Je kunt hier bij aanwezig zijn! Mis het niet & reserveer nu je gratis ticket via de volgende link: https://www.changedonline.com/nl/events/pasen-2021/


Deze maand bij FNL

 

Datum Event Spreker
4 maart FNL Bryan Haboldt
12 maart FNL Kelly Haboldt
19-20 maart TeenStreet@Home Bryan Haboldt, Fedor Christiaanse & Mirjam Reijnders
26 maart The Gate Sport & Chill  
26 maart FNL XL Alejandro Venegas 
facebook instagram