Beste #naam#,

Zondag ben je weer van harte welkom bij de dienst in Sjaloom. Vanaf 10.00 uur kun je de livestream bekijken, meezingen en luisteren naar het woord dat Stephan Barendse met ons gaat delen.


Livestream zondag 22 november

Vanaf 10.00 uur kun je de dienst volgen via de livestream. Spreker: Stephan Barendse.

livestream

Geven
Deze zondag zijn de giften bestemd voor Sjaloom. De collecte voor het gemeentewerk heeft vorige week € 379,50 opgebracht.

Geven kan met de nieuwe app mijnGemeente en via de website van Sjaloom.

Meer informatie over geven

Reserveren voor de dienst 
Als je de dienst in Sjaloom wil bijwonen, moet je reserveren via de website. Voor kinderen onder de 13 jaar hoeft niet gererveerd te worden.

Coronaprotocol
Voor het samenkomen op zondag geldt een coronaprotocol. Lees dit goed door voor je naar de kerk komt.

Reserveren


Inzameling levensmiddelen Voedselbank

De stichting Platform Armoedebestrijding houdt ook dit jaar weer een inzamelingsactie voor Heerhugowaardse gezinnen die onder de armoedegrens leven en wekelijks een pakket krijgen van de Voedselbank. We willen je vragen om opnieuw een bijdrage te leveren in de vorm van houdbare levensmiddelen. Het is ook mogelijk om te doneren voor de kledingcadeaubonnen.

Lees verder


Wie wil af en toe koken op vrijdagavond?

Vanuit The Gate zijn we op zoek maar mensen die het leuk vinden om eens in de 4-6 weken op de vrijdag een maaltijd de bereiden voor ongeveer 20-25 personen. Vindt jij het leuk om mee te helpen? Stuur dan een e-mail naar bryan.haboldt@sjaloomheerhugowaard.nl


Bericht van Lilian uit Suriname

Lilian heeft vanuit stichting Rachab een kookproject opgezet in Paramaribo. Hier volgt een kort bericht van Lilian.

Met Gods wil gaat het goed met mij en ik ben blij dat God mij tot nu toe bewaard heeft van de perikelen van Suriname. Ik heb de bus nu ingezet om elke dag eten uit te delen voor daklozen en thuislozen en mensen die geïsoleerd zijn vanwege het coronavirus. De pick-up truck die ze hadden was op. Vandaag heb ik bruine bonen met rijst voor ze klaar gemaakt. Tot nu toe is het God die elke week weer voorziet zodat ik vrijelijk het eten kan leveren. Intussen zijn er een aantal mensen die elke vrijdag een bordje eten mogen ophalen of krijgen.

Ik hoop dat het ook goed gaat in Sjaloom. Groeten aan de hele Sjaloom familie.
Stay safe and be blessed,

Lilian