Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze Vrijdag: XL jeugddienst

Eén keer per maand doen we er een schepje bovenop bij Friday Night Life en hebben we een XL dienst. Vrijdag 22 april zal Sjoerd Benschop het woord brengen en gaan we genieten van XL band. Deze avonden zijn niet alleen voor de tieners, maar voor iedereen die langs wilt komen. Dus, nodig wat mensen uit voor een geweldige avond. Wat ons betreft gaat het dak eraf! We zijn vol verwachting voor wat God gaat doen. Kom of kijk naar de live stream.

Live Stream


The Gate: Pannakooi toernooi

Deze vrijdag is er een pannakooi toernooi bij The Gate. Kom en neem je vrienden mee! Er zijn verschillende prijzen te winnen.


Opwekking: Nog 10 dagen om je op te geven

Van 3 tot en met 6 juni 2022 is de Opwekking conferentie! Wij willen graag met een grote groep tieners gaan. Hieronder vinden jullie een informatiebrief en een opgave formulier. Let op: voor 1 april is er supervroegboekkoring. Geef je uiterlijk op voor 1 mei!

Met FNL naar opwekking informatiebrief

Met FNL naar opwekking opgaveformulier


Met FNL naar de EO-Jongerendag

Op 11 juni 2022 zal de EO-Jongerendag plaatsvinden. Samen met CityLight Alkmaar en De ArkLangedijk hebben we een grote bus gehuurd om met hopelijk 90 tieners en jeugdleiders heen te kunnen gaan. Hieronder vinden jullie een informatiebrief en een opgave formulier. Geef je zo snel mogelijk op!

Met FNL naar de EO-Jongerendag informatiebrief 

Met FNL naar de EO-Jongerendag opgaveformulier


Deze maand: april 2022

Maand thema: Het Wonder van het Kruis

In de veertigdagentijd, als voorbereiding op Pasen, staan we stil bij wat Jezus voor ons heeft gedaan aan het kruis. In de laatste achttien uur voor Jezus zijn sterven heeft Hij zeven keer gebloed. Elk moment was door God geregisseerd en honderden jaren daarvoor voorspeld door de profeten. Laat je meevoeren naar de zeven momenten waar het bloed van Jezus vloeide. Aan het kruis heeft Jezus alles volbracht. We gaan het onder andere hebben over: vergeving, verlossing, reiniging, genezing, bevrijding en verzoening zodat je opnieuw geboren mag worden. Het wonder van het kruis is een geschenk van God de Vader aan zijn kinderen op deze wereld: het wonder van Pasen.

Deze serie is gebaseerd op het materiaal van www.de7wonderen.nl

Datum Wat Spreker
1 april FNL Life Group

 

8 april FNL

Martijn van Saane + gastband Destination Den Haag

15 april Goede Vrijdag

 

22 april

FNL XL Sjoerd Benschop
29 april Geen FNL i.v.m meivakantie  

  
facebook instagram