Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 

Hi Friday Night Life!

Mag ik je vragen, hoe gaat het met je? We hebben elkaar al een tijd niet gezien. We missen de gezellige avonden, de gesprekken, de fun- maar vooral jullie! We hopen dat we snel weer bij elkaar kunnen komen. Hoe dan ook, we willen dat je weet dat we er voor je zijn en voor je bidden. Je kunt altijd een DM sturen op sociale media als er iets is. Het is echt ons verlangen om met je verbonden te blijven in deze tijd.

Gelukkig hebben we wel goed nieuws, kijk maar verder in deze nieuws update.


Mogelijkheden: binnen en buiten

In deze tijd van Corona worden ons veel beperkingen opgelegd. Hoe dan ook, er zijn nog zeker mogelijkheden. Zo hebben we een paar maanden geleden een Panna/Voetbal kooi gekregen en nu ook twee fietsen! Met deze fietsen zullen we door de wijken gaan om met tieners, en jullie, in gesprek te gaan en tijd door te brengen. Dat zijn dus hele mooie dingen die we buiten kunnen doen!

Helaas kunnen we binnen nog niet met grote groepen bij elkaar komen, maar we mogen wel in de kerk & The Gate met een kleine groep bij elkaar komen. Denk dan bijvoorbeeld aan een Life Group of een inloop van The Gate (met maximaal 10 tieners). Jullie Life Group leiders zullen hier met jullie een afspraak maken. Zit je nog niet in een Life Group? Laat het ons weten. Zo zijn er zelfs in deze tijd ook nog zeker mogelijkheden.


FNL online deze vrijdag

Deze vrjdag zullen we weer online samenkomen. We gaan een super gave tijd hebben met games, interactie, en gebed! Bryan Haboldt gaat spreken. We zien uit naar wat hij met ons gaat delen. Om 19:30 uur kan je via YouTube de live stream volgen. Dit wil je niet missen. Klik op de volgende afbeeling om naar de live stream te gaan

Live Stream


Geef je nu op voor de doopdienst

Op vrijdag 12 februari zal er een speciale doopdienst plaatsvinden voor tieners. Er zijn al een aantal tieners die zich hebben opgegeven! Wacht niet langer en geef je op.

Geef je op! 
facebook instagram