Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze vrijdag

Beste tieners!

Deze vrijdag is er weer Friday Night Life. Madelief Jenkyns zal gaan spreken. We zien uit naar wat zij met ons gaat delen. Daarnaast hebben we een gast band vanuit Den Haag die voor ons de aanbidding gaat leiden. De band komt van een jeugdgroep genaamd 'Destination.' We hebben er zin in en zien er naar uit wat God gaat doen in jullie levens. Tot vrijdag!


The Gate

The Gate Heerhugowaard is een jongerencentrum voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Elke vrijdag zijn we open van 14:30-17:00 uur. Hier kan je chillen, gamen, leuke activiteiten doen, talenten ontwikkelen en vrienden ontmoeten. Je bent van harte welkom!


Zendingsreis Roemenië

Volgende week zaterdag gaat er een groep van 25 mensen van Friday Night Life naar Roemenië. We willen jullie vragen om voor ons te bidden in de voorbereiding en we houden jullie de komende tijd graag op de hoogte. BELANGRIJK: Vanwege de (voorbereidingen voor de) zendingsreis zal er volgende week 15 oktober & 22 oktober GEEN GATE OF FNL zijn.


Deze maand: Oktober

Maandthema: Discipelen in het gezin

Iedereen is deel van een gezin: getrouwd, alleenstaand, wel of geen kinderen. We zijn allemaal deel van een familie. In de Bijbel staan gezinnen centraal. Alles wat God doet gebeurt in de samenstelling van het gezin. Het is de basis. Vandaag de dag zijn er veel verschillende opvattingen over hoe een gezin gezond kan functioneren. Als we om ons heen kijken, pakken deze opvattingen niet altijd zo gezond uit. Als volgers van Jezus, willen we deze maand samen gaan ontdekken wat de Bijbel te zeggen heeft over leven als discipel in het gezin.

Datum Wat Spreker
1 oktober FNL Life groups Bryan Haboldt
8 oktober FNL Madelief Jenkyns + Gast Band 'Destination'
15 oktober Geen FNL (herfstvakantie) I.v.m. voorbereidingen zendingsreis roemenie
22 oktober Geen FNL (herfstvakantie)  
29 oktober FNL XL Coen Nuijten + XL Band

  
facebook instagram