Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze vrijdag FNL: Hoe deel ik mijn geloof?

Deze vrijdag bij FNL gaan we verder met de serie, God Bekend Maken, met als onderwerp: Hoe deel ik mijn geloof? Bryan gaat ons meenemen in het woord en we gaan ook de nieuwe Life Groups bekend maken. Zorg dus dat je er bij bent!


Ouderavond | 1 oktober

We willen alle ouders van het kinder- & jeugdwerk in Sjaloom uitnodigen voor een ouderavond. Tijdens deze avond willen we jullie graag de mogelijkheid geven om elkaar te ontmoeten, de kinder- & jeugdleiders te ontmoeten, te bidden voor elkaar en onze kinderen. Ook zullen we geïnspireerd worden uit God's woord en jullie meenemen in wat we doen. De avond vindt plaats in Sjaloom, Deimoslaan 19, Heerhugowaard. 


Huidige Serie: God Bekend Maken

Lukas 10:9, “I am the gate; whoever enters through me will be saved.”

Je geloof in Jezus is nooit bedoeld om geheim te houden, maar om bekend te maken! Je maakt God bekend door je geloof te delen. God wil jou gebruiken, zodat jeugd Jezus gaat volgen. Tijdens deze serie, God Bekend Maken, krijg je antwoorden op de volgende vragen:


Ik wil me laten dopen

Jezus heeft ons de opdracht gegeven om te dopen. Heb jij dit nog niet gedaan en wil je deze volgende stap zetten? Geef je dan nu op via de volgende link:

Ik wil me laten dopen


Help mee bij een dienteam

In welk dienteam zit jij?

Help mee bij een dienteam


Nieuw: FNL Hoodie

We hebben vanaf nu onze eigen FNL Hoodie! De Hoodie is vanaf nu te verkrijgen in twee kleuren: zwart en beige. Je haalt hem bij FNL. Je kunt alleen met PIN betalen.


Maandoverzicht


 
facebook instagram