Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


FNL XL

Eén keer per maand doen we er een schepje bovenop bij Friday Night Life en hebben we een XL dienst. Vrijdag 25 maart zal Timothy Kok het woord brengen en gaan we genieten van XL band. Deze avonden zijn niet alleen voor de tieners, maar voor iedereen die langs wilt komen. Dus, nodig wat mensen uit voor een geweldige avond. Wat ons betreft gaat het dak eraf! We zijn vol verwachting voor wat God gaat doen. Kom of kijk naar de live stream.

Live stream


Met FNL naar Opwekking

Van 3 tot en met 6 juni 2022 is de Opwekking conferentie! Wij willen graag met een grote groep tieners gaan. Hieronder vinden jullie een informatiebrief en een opgave formulier. Let op: voor 1 april is er supervroegboekkoring. Geef je uiterlijk op voor 1 mei!

Met FNL naar opwekking informatiebrief

Met FNL naar opwekking opgaveformulier


The Gate

The Gate Heerhugowaard is een jongerencentrum voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Elke vrijdag zijn we open van 15:00-17:00 uur. Hier kan je chillen, gamen, leuke activiteiten doen, talenten ontwikkelen en vrienden ontmoeten. Je bent van harte welkom!


Deze maand: maart 2022

Maand thema: Het Wonder van het Kruis

In de veertigdagentijd, als voorbereiding op Pasen, staan we stil bij wat Jezus voor ons heeft gedaan aan het kruis. In de laatste achttien uur voor Jezus zijn sterven heeft Hij zeven keer gebloed. Elk moment was door God geregisseerd en honderden jaren daarvoor voorspeld door de profeten. Laat je meevoeren naar de zeven momenten waar het bloed van Jezus vloeide. Aan het kruis heeft Jezus alles volbracht. We gaan het onder andere hebben over: vergeving, verlossing, reiniging, genezing, bevrijding en verzoening zodat je opnieuw geboren mag worden. Het wonder van het kruis is een geschenk van God de Vader aan zijn kinderen op deze wereld: het wonder van Pasen.

Deze serie is gebaseerd op het materiaal van www.de7wonderen.nl

Datum Wat Spreker
4 maart FNL XL

Robbert-Jan van Capelleveen

11 maart FNL Life Group

 

18 maart FNL

Madelief Jenkyns

25 februari

FNL XL Timothy Kok

  
facebook instagram