Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


De komende twee weken geen Gate & FNL

Beste tieners!

De komende twee weken zal The Gate & FNL niet doorgaan vanwege de herfstvakantie en de zendingsreis waar veel van ons aan gaan deelnemen. We wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie snel weer. Gods zegen!


Zendingsreis Roemenië

Deze zaterdag gaat er een groep van 26 mensen van Friday Night Life naar Roemenië. We willen jullie vragen om voor ons te bidden in de voorbereiding en tijdens de zendingsreis. We houden jullie via de volgende LIVEBLOG graag op de hoogte over de ontwikkelingen en gebeurtenissen van de zendingsreis.

Volg hier de LIVEBLOG van de zendingsreis


FNL XL: 29 oktober

Over twee weken, op vrijdag 29 oktober, is er weer een Friday Night Life XL dienst. Deze jeugddiensten organiseren we één keer per maand en zijn voor tieners uit de hele omgeving. Tijdens de volgende XL gaat Coen Nuijten spreken en zal de XL band spelen. We zien uit naar een geweldige tijd van ontmoeting met God en elkaar. Ben jij er bij en neem je iemand mee?


Deze maand: Oktober

Maandthema: Discipelen in het gezin

Iedereen is deel van een gezin: getrouwd, alleenstaand, wel of geen kinderen. We zijn allemaal deel van een familie. In de Bijbel staan gezinnen centraal. Alles wat God doet gebeurt in de samenstelling van het gezin. Het is de basis. Vandaag de dag zijn er veel verschillende opvattingen over hoe een gezin gezond kan functioneren. Als we om ons heen kijken, pakken deze opvattingen niet altijd zo gezond uit. Als volgers van Jezus, willen we deze maand samen gaan ontdekken wat de Bijbel te zeggen heeft over leven als discipel in het gezin.

Datum Wat Spreker
1 oktober FNL Life groups Bryan Haboldt
8 oktober FNL Madelief Jenkyns + Gast Band 'Destination'
15 oktober Geen FNL (herfstvakantie) I.v.m. voorbereidingen zendingsreis roemenie
22 oktober Geen FNL (herfstvakantie)  
29 oktober FNL XL Coen Nuijten + XL Band

  
facebook instagram