Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze Vrijdag bij FNL

Beste tieners,

Aankomende vrijdag zal Bryan Haboldt spreken. We zien uit naar wat hij met ons gaat delen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor ontmoeting, chillen en fun. We hopen je te zien! Kom niet alleen, maar neem een vriend mee.


Doopdienst op 18 en 20 juni

Aankomende zondag 20 juni zullen Scott en Ieke gedoopt worden. Jullie zijn van harte welkom om de dienst mee te maken. Reserveer snel je ticket om hierbij aanwezig te zijn via de volgende link:

Reserveer ticket voor doopdienst


Fifa Toernooi

Volgende week organsieren we een Fifa Toernooi. Je hoeft je hier niet voor aan te melden. Zorg dat je je vrienden meeneemt, er zijn namelijk prijzen te winnen.


TeenStreet Summercamp

Een gouden tip voor deze zomer: TeenStreet Summercamp van 4-8 augustus! Een zomerkamp waarin tieners groeien in hun relatie met Jezus, veel andere gelovigen ontmoeten en er een supertof programma voor hen klaarstaat. Meer info of aanmelden kan via www.teenstreet.nl

 

Alles zal dit jaar in het teken staan van het jaarthema: NAMED. God kent ons door en door en weet welke plannen hij heeft met ieders leven. 5 dagen lang word je als tiener samen met allerlei leeftijdsgenoten uit binnen- én buitenland toegerust om Jezus te volgen. En natuurlijk is het kamp niet compleet zonder heel veel spellen, gave workshops, een outreach en de RAG-run (Raise And Give). Iedereen krijgt bij aanvang een eigen NET-group (small-group) en coach, waarmee je dieper Gods woord induikt en met wie je optrekt tijdens de diensten en aanbiddingssessies.  

We hebben allerlei soorten teams klaarstaan om de tieners een onvergetelijke zomer te geven. Denk aan people care, technici, het keukenteam en meer. Ben jij geen tiener en wil je wel mee? Meld je dan aan voor het serviceteam of als coach.

Houd onze Instagram in de gaten voor meer onthullingen over het kampprogramma. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende corona-richtlijnen.

We hopen jou in augustus te zien op De Kroeze Danne!

Groetjes, Team TeenStreet 


Deze maand bij FNL

 

Datum

Event

Spreker

4 & 5 juni

FNL Weekend

Bryan & Kelly Haboldt

11 juni

FNL

Neve Elings

18 juni

FNL Doopdienst

Bryan Haboldt

25 juni

FNL XL

Janneke van der Werf

2 juli FNL Afsluiting BBQ  


 
facebook instagram