Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze Vrijdag bij FNL

Beste tieners,

Aankomende vrijdag is de laatste XL dienst van het seizoen. De XL Band zal spelen & Janneke van de Werf gaat spreken. We gaan er een groot feest van maken en zien er naar uit jou te zien! Neem een vriend(in) mee. We zijn vol verwachting naar wat God gaat doen!

 


Deze Vrijdag: Fifa Toernooi

Deze vrijdag organsieren we een Fifa Toernooi. Je hoeft je hier niet voor aan te melden. Zorg dat je je vrienden meeneemt, er zijn namelijk prijzen te winnen!


TeenStreet Summercamp

Een gouden tip voor deze zomer: TeenStreet Summercamp van 4-8 augustus! Een zomerkamp waarin tieners groeien in hun relatie met Jezus, veel andere gelovigen ontmoeten en er een supertof programma voor hen klaarstaat. Meer info of aanmelden kan via www.teenstreet.nl

 

Alles zal dit jaar in het teken staan van het jaarthema: NAMED. God kent ons door en door en weet welke plannen hij heeft met ieders leven. 5 dagen lang word je als tiener samen met allerlei leeftijdsgenoten uit binnen- én buitenland toegerust om Jezus te volgen. En natuurlijk is het kamp niet compleet zonder heel veel spellen, gave workshops, een outreach en de RAG-run (Raise And Give). Iedereen krijgt bij aanvang een eigen NET-group (small-group) en coach, waarmee je dieper Gods woord induikt en met wie je optrekt tijdens de diensten en aanbiddingssessies.  

We hebben allerlei soorten teams klaarstaan om de tieners een onvergetelijke zomer te geven. Denk aan people care, technici, het keukenteam en meer. Ben jij geen tiener en wil je wel mee? Meld je dan aan voor het serviceteam of als coach.

Houd onze Instagram in de gaten voor meer onthullingen over het kampprogramma. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende corona-richtlijnen.

We hopen jou in augustus te zien op De Kroeze Danne!

Groetjes, Team TeenStreet 


Eind BBQ + Bonte avond

Over een week is het alweer zover: de afsluiting van het seizoen van The Gate en Friday Night Life. We gaan afsluiten met een BBQ + Bonteavond. De avond begint om 18:00 uur. De bedoeling is dat elke Life Group iets gaat doen voor de bonte avond. Zoals een stukje, een speech, een lied, een getuigenis, of iets anders. Het kan ook binnen de groep een aantal verschillende dingen zijn. Houd ongeveer rekening met maximaal 10 minuten per Life Group. Het hoeft niet perse iets grappig te zijn, het mag ook bijvoorbeeld een les of getuigenis zijn wat God in hun leven heeft gedaan. We rekenen op jullie! Vraag je Life Group leider voor begeleiding.


Deze maand bij FNL

 

Datum

Event

Spreker

4 & 5 juni

FNL Weekend

Bryan & Kelly Haboldt

11 juni

FNL

Neve Elings

18 juni

FNL Doopdienst

Bryan Haboldt

25 juni

FNL XL

Janneke van der Werf

2 juli FNL Afsluiting BBQ  


 
facebook instagram