Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze vrijdag: Life Groups

Beste tieners,

Deze vrijdag hebben we een Life Group avond. Daarnaast hebben we ook speciale gasten: studenten vanuit Amerika. Zij gaan verhalen met ons delen over hoe God hun gebruikt om te getuigen over Jezus op universiteiten. We hebben er zin in om jou weer te ontmoeten. We geloven dat God bijzonder wilt werken deze vrijdag.


Deze zondag: Doopdienst

Op 26 juni om 11 uur zal er een doopdienst plaatsvinden op het strand van Luna in Heerhugowaard. We willen jou uitnodigingen om daarbij aanwezig te zijn.

Er zijn 6 tieners die zich laten dopen, check de video om te bekijken wie dit zijn.

We willen je vragen om een stoel of kleedje mee te nemen waar je op kan zitten. Daarnaast willen we je vragen iets mee te nemen voor de lunch na de dienst. Neem iets extra's mee zodat er genoeg is voor iedereen.

Mocht het slecht weer zijn, dan zal de dienst gewoon in Sjaloom plaatsvinden.

Wil jij dit ook? Neem contact met ons op en geef je op om gedoopt te worden!

Ik wil me laten dopen


Volgende week: Regionaal Jeugdevenement

Op 1 juli zal er een Regionaal Jeugdevenement plaatsvinden in Alkmaar voor jeugd van 12-25 jaar oud. Dit is een gratis evenement en de ideale plek om vrienden mee te nemen! Zorg dat je er bij bent.

Vanwege dit evenement zal er geen FNL plaatsvinden volgende week.


Afsluiting seizoen + BBQ

Over twee weken, vrijdag 8 juli, sluiten we het seizoen af van The Gate en Friday Night Life. Tijdens de schoolvakantie komen we namelijk niet bij elkaar. We gaan afsluiten met een BBQ + Bonteavond. De avond begint om 18:00 uur. De bedoeling is dat elke Life Group iets gaat doen voor de bonte avond. Zoals een stukje, een speech, een lied, een getuigenis, of iets anders. Het kan ook binnen de groep een aantal verschillende dingen zijn. Het hoeft niet perse iets grappig te zijn, het mag ook bijvoorbeeld een les of getuigenis zijn wat God in hun leven heeft gedaan. We rekenen op jullie! Vraag je Life Group leider voor begeleiding.


Deze maand: juni 2022
Datum Wat Spreker
3 juni Geen FNL & Gate i.v.m. Opwekking  
10 juni

Geen FNL i.v.m. EO-Jongerendag 11 juni

The Gate is wel open van 15:00-17:00 uur.

 

17 juni Gate & FNL

 

24 juni Gate & FNL Life Group

 

26 juni Doopdienst  
1 juli Regionaal jeugdevenement Alkmaar  
8 juli Afsluiting van het seizoen met barbeque  

  
facebook instagram