Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


FNL Deze Vrijdag

Beste tieners,

Aankomende vrijdag is er weer Friday Night Life! Dit zal een speciale Life Group avond zijn. Ruben Klerq gaat een overdenking geven en daarna zullen jullie met de Life Groups uiteen gaan. Zit je nog niet in een Life Group? Geen probleem! Je bent gewoon welkom. 

We beginnen om 19:30 uur en de avond zal om 21:30 uur afgelopen zijn. Zo zijn jullie weer op tijd thuis voor de avondklok.

We hopen dat je erbij kunt zijn aankomende vrijdag, zorg wel dat je een ticket reserveert via de website!

Reserveer je gratis ticket


Zendingsreis Roemenië

In de herfstvakantie van 2021 gaan we als Friday Night Life op zendingsreis naar Roemenië. We gaan naar Targu Mures en omstreken. Alejandro & Rozanne Venegas zullen deze trip leiden onder het programma van Mission Adventures van Youth With A Mission. Bekijk de website om meer te weten te komen: https://ywamtargumures.com/mission-adventures

Een aantal dingen op een rij:

  • 17-24 oktober 2021
  • Vanaf 16 jaar (met onder de 18 jaar toestemming van je ouders)
  • Prijs per persoon 500,00 euro. Dit is inclusief transport, vluchten, 3 maaltijden per dag
  • Plaats voor maximaal 21 personen
  • Opgave voor 14 mei
  • Eerste betaling (50%) 11 juni
  • Tweede betaling (100%) 9 juli

Laat de kosten je er niet van weerhouden om je op te geven! We willen samen een proces ingaan van fondswerven en geloven dat er voor iedereen die dat zou willen een kans moet zijn om heen te gaan.

Voor de geïnteresseerden zal er nog een aparte meeting georganiseerd worden met Bryan & Kelly Haboldt en Alejandro & Rozanne Venegas.

Misschien vraag je je af, hoe kan je nou in deze corona tijd met al de reisbeperkingen een zendingsreis plannen? Dat is een goede vraag. We hopen dat zo rond de zomer alle reisbeperkingen zijn opgeheven. Daarnaast zien we de noodzaak om erop uit te gaan en deze mensen in Roemenië een zegen te kunnen zijn. Mocht dit nou niet het geval zijn, dan willen we begin september jullie ook gewoon duidelijkheid geven door de trip eventueel te cancellen. Jullie kosten zullen dan uiteraard worden gerestitueerd.

Je kunt je hier alvast (vrijblijvend) opgeven. Verdere details zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Ik geef me op voor de zendingsreis


Deze maand bij FNL

 

Datum Event Spreker
2 april Geen FNL (Goede Vrijdag)  
3 april Changed Bryan Haboldt & Alejandro Venegas
9 april FNL Madelief Jenkyns
16 april Life Groups Ruben Klerq
23 april FNL XL Bryan Haboldt
30 april FNL Alejandro Venegas


 
facebook instagram