Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze vrijdag: Life Groups

Beste tieners!

Deze vrijdag hebben we weer een Life Group avond. Als Life Group willen we samen volledig groeien naar Jezus. Daarnaast is er ook genoeg tijd om elkaar te ontmoeten. We hebben er zin in en zien er naar uit wat God gaat doen in jullie levens. Tot vrijdag!


The Gate

The Gate Heerhugowaard is een jongerencentrum voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Elke vrijdag zijn we open van 14:30-17:00 uur. Hier kan je chillen, gamen, leuke activiteiten doen, talenten ontwikkelen en vrienden ontmoeten. Je bent van harte welkom!


Sjaloom 50 jaar!

Komende zondag 3 oktober vieren we het 50 jarig bestaan van onze gemeente. Dit is een heel bijzondere mijlpaal.

Lees verder


Zendingsreis Roemenië

Over twee weken gaat er een groep van 25 mensen van Friday Night Life naar Roemenië. We willen jullie vragen om voor ons te bidden in de voorbereiding en we houden jullie de komende tijd graag op de hoogte.


Deze maand: Oktober

Maandthema: Discipelen in het gezin

Iedereen is deel van een gezin: getrouwd, alleenstaand, wel of geen kinderen. We zijn allemaal deel van een familie. In de Bijbel staan gezinnen centraal. Alles wat God doet gebeurt in de samenstelling van het gezin. Het is de basis. Vandaag de dag zijn er veel verschillende opvattingen over hoe een gezin gezond kan functioneren. Als we om ons heen kijken, pakken deze opvattingen niet altijd zo gezond uit. Als volgers van Jezus, willen we deze maand samen gaan ontdekken wat de Bijbel te zeggen heeft over leven als discipel in het gezin.

Datum Wat Spreker
1 oktober FNL Life groups Bryan Haboldt
8 oktober FNL Madelief Jenkyns + Gast Band 'Destination'
15 oktober FNL Bryan Haboldt
22 oktober Geen FNL (herfstvakantie)  
29 oktober FNL XL Coen Nuijten + XL Band

  
facebook instagram