Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze Vrijdag bij The Gate & FNL

Beste tieners,

Deze vrijdag is een dag speciaal voor meiden (en ook wel een beetje voor jongens)! In de middag tussen 15:00-17:00 uur zal er in The Gate een speciale meidenmiddag georganiseerd worden. Meiden zorg dat je er bij bent.

Daarnaast zal 's avonds bij Friday Night Life onze eigen Neve Elings gaan spreken. Hier is iedereen gewoon welkom. We zien er ontzettend naar uit.


Doopdienst op 18 en 20 juni

Op vrijdag 18 juni en zondag 20 juni zijn er doopdiensten voor zowel de jeugd als voor volwassenen. Wil je ook gedoopt worden? Geef je op!

Lees verder


Fifa Toernooi


TeenStreet Summercamp

Een gouden tip voor deze zomer: TeenStreet Summercamp van 4-8 augustus! Een zomerkamp waarin tieners groeien in hun relatie met Jezus, veel andere gelovigen ontmoeten en er een supertof programma voor hen klaarstaat. Meer info of aanmelden kan via www.teenstreet.nl

 

Alles zal dit jaar in het teken staan van het jaarthema: NAMED. God kent ons door en door en weet welke plannen hij heeft met ieders leven. 5 dagen lang word je als tiener samen met allerlei leeftijdsgenoten uit binnen- én buitenland toegerust om Jezus te volgen. En natuurlijk is het kamp niet compleet zonder heel veel spellen, gave workshops, een outreach en de RAG-run (Raise And Give). Iedereen krijgt bij aanvang een eigen NET-group (small-group) en coach, waarmee je dieper Gods woord induikt en met wie je optrekt tijdens de diensten en aanbiddingssessies.  

We hebben allerlei soorten teams klaarstaan om de tieners een onvergetelijke zomer te geven. Denk aan people care, technici, het keukenteam en meer. Ben jij geen tiener en wil je wel mee? Meld je dan aan voor het serviceteam of als coach.

Houd onze Instagram in de gaten voor meer onthullingen over het kampprogramma. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende corona-richtlijnen.

We hopen jou in augustus te zien op De Kroeze Danne!

Groetjes, Team TeenStreet 


Deze maand bij FNL

 

Datum

Event

Spreker

4 & 5 juni

FNL Weekend

Bryan & Kelly Haboldt

11 juni

FNL

Neve Elings

18 juni

FNL Doopdienst

Bryan Haboldt

25 juni

FNL XL

Janneke van der Werf

2 juli FNL Afsluiting BBQ  


 
facebook instagram