Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze Vrijdag bij Friday Night Life

Beste tieners,

Aankomende vrijdag zal Alejandro Venegas spreken. Dit zal de laatste keer zijn dat hij bij ons is. De afgelopen maanden heeft Alejandro ons geholpen met het jeugdwerk. Hij gaat samen met zijn vrouw Rozanne en hun baby Naära naar Costa Rica om zijn familie te bezoeken. Daarna zullen ze terugkeren naar Roemenië waar ze werken als zendelingen.

Daarnaast gaan we dit weekend in Sjaloom Heerhugowaard opschalen naar 70 personen, hierdoor is registratie niet meer nodig voor de reguliere FNL avonden. Je hoeft dus geen ticket te registreren via de website.

We beginnen om 19:30 uur en de avond zal rond 21:30 uur afgelopen zijn.


Watchparty Youth Opwekking

Youth.Opwekking organiseert tijdens de pinksterconferentie, samen met verschillende kerken en christelijke organisaties in Nederland en België, Watch Party’s voor jongeren!

Ook dit jaar kunnen we jammer genoeg niet de pinksterconferentie zo met elkaar beleven als we gewend zijn. Toch hopen dat tijdens het pinksterweekend de maatregelen het toelaten om toch met kleinere groepen samen te komen. Daarom organiseren wij voor de jongeren in Nederland en België Watch Party’s. Dit is de plek waar jij samen met je vrienden en andere leeftijdsgenoten de diensten kunt beleven, elkaar kan ontmoeten, met elkaar kan bidden en chillen. 

De Watch Party’s zullen georganiseerd worden op zaterdag-, zondag- en maandagavond. Check snel het inschrijfformulier en meld je aan bij één van de locatie in Alkmaar. Dit is voor 16+.

Geef je op voor de watchparty


Ouderavond

Op zondagavond 30 mei organiseren we een ouderavond voor alle ouders en betrokkenen van Friday Night Life & The Gate. We beginnen om 19:30 uur in Sjaloom Heerhugowaard. We willen aan alle tieners vragen om dit door te geven aan julli ouders. Hopelijk tot dan!


FNL Weekend

Op 4 & 5 juni organiseren we een Friday Night Life Weekend. We gaan een geweldige tijd hebben met God en met elkaar. Ben jij er ook bij?

Programma

Vrijdag 4 juni
19:30-22:00 uur | Dienst 1
22:00 uur | Slaapfeestje

Zaterdag 5 juni
9:30-11:00 uur | Dienst 2
11:00-17:00 uur | Fun Day
17:00-19:00 uur | Eten
19:00-20:30 uur | Dienst 3
20:30-22:00 uur | Bonte avond

Op zaterdag voorzien wij ontbijt, lunch en diner.

Het FNL Startweekend is gratis, maar er zal wel een collecte worden gehouden op vrijdag.

Meenemen:

- Bijbel + notitieblokje
- Luchtbed + slaapspullen
- Sportkleren of actieve outfit

Geef je hier op voor het FNL Weekend


Deze maand bij FNL

 

Datum

Event

Spreker

7 mei

Geen FNL (mei vakantie)

 

14 mei

FNL XL

Timo & Anne-Lynn Wilbrink

21 mei

FNL

Alejandro Venegas

28 mei

Life Groups

Vincent van Brakel 
facebook instagram