Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze vrijdag: FNL XL

Deze vrijdag, op 29 oktober, is er weer een Friday Night Life XL dienst. Deze jeugddiensten organiseren we één keer per maand en zijn voor tieners uit de hele omgeving. Tijdens de volgende XL gaat Coen Nuijten spreken en zal de XL band spelen. We zien uit naar een geweldige tijd van ontmoeting met God en elkaar. Ben jij er bij en neem je iemand mee?


Zendingsreis Roemenië

Afgelopen week is er een grote groep tieners en jeugdleiders naar Roemenie gegaan op een zendingsreis. We hebben via een LIVEBLOG de ontwikkelingen en gebeurtenissen bijgehouden. Klik op de onderstaande link om dit te lezen en foto's te bekijken.

Bekijk hier de LIVEBLOG van de zendingsreis


The Gate

The Gate Heerhugowaard is een jongerencentrum voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Elke vrijdag zijn we open van 14:30-17:00 uur. Hier kan je chillen, gamen, leuke activiteiten doen, talenten ontwikkelen en vrienden ontmoeten. Je bent van harte welkom!


Deze maand: Oktober

Maandthema: Discipelen in het gezin

Iedereen is deel van een gezin: getrouwd, alleenstaand, wel of geen kinderen. We zijn allemaal deel van een familie. In de Bijbel staan gezinnen centraal. Alles wat God doet gebeurt in de samenstelling van het gezin. Het is de basis. Vandaag de dag zijn er veel verschillende opvattingen over hoe een gezin gezond kan functioneren. Als we om ons heen kijken, pakken deze opvattingen niet altijd zo gezond uit. Als volgers van Jezus, willen we deze maand samen gaan ontdekken wat de Bijbel te zeggen heeft over leven als discipel in het gezin.

Datum Wat Spreker
1 oktober FNL Life groups Bryan Haboldt
8 oktober FNL Madelief Jenkyns + Gast Band 'Destination'
15 oktober Geen FNL (herfstvakantie) I.v.m. voorbereidingen zendingsreis roemenie
22 oktober Geen FNL (herfstvakantie)  
29 oktober FNL XL Coen Nuijten + XL Band

  
facebook instagram