Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Deze vrijdag: Life Groups

Deze vrijdag hebben we weer een Life Group avond. Als Life Group willen we samen volledig groeien naar Jezus. Daarnaast is er ook genoeg tijd om elkaar te ontmoeten. We hebben er zin in en zien er naar uit wat God gaat doen in jullie levens. Tot vrijdag!


Deze zondag: Doopdienst

Aankomende zondag is er een doopdienst waarin onder andere drie tieners gedoopt zullen worden: Sira, Sabina & Stephen. We vinden het geweldig dat zij deze keuze hebben gemaakt. Komen jullie ook naar de dienst om dit met ons mee te vieren?


The Gate

The Gate Heerhugowaard is een jongerencentrum voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Elke vrijdag zijn we open van 14:30-17:00 uur. Hier kan je chillen, gamen, leuke activiteiten doen, talenten ontwikkelen en vrienden ontmoeten. Je bent van harte welkom!


Deze maand: November

Maandthema: Christenen open over seks

Praten over seks kan voor veel mensen ongepast zijn. Zo ook in de kerk. Toch horen we als christenen niet te zwijgen over iets goeds dat God gemaakt heeft. Daarom willen we open zijn over seks. Jezus sprak open over seks toen hij hier op aarde was, en daarom is het belangrijk dat wij als de kerk dit ook doen.

Als we het hebben over seks, dan zijn mensen dingen normaal gaan vinden die helemaal niet normaal zijn. Voor Christenen wordt ons normaal bepaald door wat de Bijbel zegt, en niet door wat de wereld zegt.

Het is belangrijk dat we als volgers van Jezus weten wat Gods Woord zegt over seks, hoe we dit als discipelen uit kunnen leven en hoe we omgaan met verleidingen in een oversekste cultuur.

Datum Wat Spreker
5 november FNL Life groups Bryan Haboldt
12 november FNL Vincent van Brakel
19 november FNL Bryan Haboldt
26 november FNL XL - Gastband: Delight worship Kelly Haboldt

  
facebook instagram