Beste #naam#,

Zondag ben je weer van harte welkom in de dienst om 9.30 of 11.30 uur. 


Bekijk de livestream van dienst

Spreker: Rick Elings
Maandthema: Zie Jezus in het oude testament

Livestream Sjaloom

Op het YouTube-kanaal van Sjaloom kun je de dienst van 9.30 uur live volgen en de vorige diensten terugzien. Klik op bovenstaande afbeelding om naar de dienst van aanstaande zondag te gaan.


Kinderkerk

Baby’s, peuters en kleuters kunnen aan het begin van de dienst naar kinderdagverblijf Zowiezo worden gebracht (tegenover Sjaloom). De ouders halen hun kinderen dan weer op zodra de dienst is afgelopen.

De kinderen van groep 3 t/m 8 gaan voor de eerste dienst om 9.30 uur naar het Clusius College (zo’n 50 meter lopen vanaf Sjaloom). Om ongeveer 10.45 uur zijn we weer terug in Sjaloom.


Geven

Klik op "Ik wil nu geven" en doneer je gift. Wil je meer weten over hoe je kan geven, of wat het betekent om te geven met belastingvoordeel, klik dan hier.

Ik wil nu geven


Vanavond: FNL XL met Mark Stoorvogel

Deze vrijdag hebben we een geweldige jeugddienst. Gastspreker Mark Stoorvogel zal spreken, we gaan God aanbidden en veel fun hebben met elkaar. Deze avonden zijn niet alleen voor de tieners, maar voor iedereen die langs wilt komen. Dus, nodig wat mensen uit voor een geweldige avond. Wat ons betreft gaat het dak eraf! We zijn vol verwachting voor wat God gaat doen. Kom langs of kijk online door te klikken op de onderstaande afbeelding.


 
Doopdienst - 26 juni

Op zondag 26 juni zullen we weer een doopdienst houden. We gaan dit doen in het Park van Luna in Heerhugowaard.

Je laat je dopen nadat je een keuze voor Jezus hebt gemaakt. Het is een radicale beslissing om je omgeving te laten zien dat jij Jezus wilt gaan volgen in je leven. Elk kind van God die zelf volwassen genoeg is om deze beslissing te kunnen nemen, kan zich laten dopen.

Bekijk hier het verhaal van Joyce. Voor haar betekent de doop een nieuwe fase in haar geloofsleven

Wil jij dit ook? Neem contact met ons op en geef je op om gedoopt te worden!

Ik wil me laten dopen


Vacature redacteur nieuwsbrief Sjaloom

We vinden het belangrijk om elke week een nieuwsbrief te kunnen sturen. Maar om dit te blijven doen is extra hulp hard nodig! Het communicatieteam van Sjaloom kan versterking goed gebruiken. Vind je het leuk om nieuws te verzamelen en hou je van schrijven? Dan is de functie van redacteur nieuwsbrief Sjaloom echt iets voor jou.

Wil je er meer over weten, neem dan contact op met Erwin Timmermans of stuur een mailtje naar pr@sjaloomheerhugowaard.nl


Opdraagdienst

Op zondag 19 juni staat een opdraagdienst gepland. Ouders die hun kinderen willen opdragen kunnen contact opnemen met Machiel Jonker via tel. 06 43 83 37 65.