Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Ben jij er bij vrijdag!?

We hopen dat jullie een super week hebben. Afgelopen vrijdag hebben we een hele bijzondere avond met elkaar gehad. We zijn dankbaar voor de dingen die God aan het doen is onder jullie! Aankomende vrijdag willen we weer vol verwachting bij elkaar komen om God te ontmoeten. Vincent van Brakel zal gaan spreken, dus we maken er weer een mooie avond ervan. We beginnen om 20:00 uur.


Jeugddienst Citylight

Heb je het al gehoord? Karim Landoulsi komt 28 november spreken in citylight. Neem je vrienden mee en mis het niet.


The Gate

The Gate Heerhugowaard is een jongerencentrum voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Elke vrijdag zijn we open van 14:30-17:00 uur. Hier kan je chillen, gamen, leuke activiteiten doen, talenten ontwikkelen en vrienden ontmoeten. Je bent van harte welkom!


Deze maand: November

Maandthema: Christenen open over seks

Praten over seks kan voor veel mensen ongepast zijn. Zo ook in de kerk. Toch horen we als christenen niet te zwijgen over iets goeds dat God gemaakt heeft. Daarom willen we open zijn over seks. Jezus sprak open over seks toen hij hier op aarde was, en daarom is het belangrijk dat wij als de kerk dit ook doen.

Als we het hebben over seks, dan zijn mensen dingen normaal gaan vinden die helemaal niet normaal zijn. Voor Christenen wordt ons normaal bepaald door wat de Bijbel zegt, en niet door wat de wereld zegt.

Het is belangrijk dat we als volgers van Jezus weten wat Gods Woord zegt over seks, hoe we dit als discipelen uit kunnen leven en hoe we omgaan met verleidingen in een oversekste cultuur.

Datum Wat Spreker
5 november FNL Life groups Bryan Haboldt
12 november FNL Vincent van Brakel
19 november FNL Bryan Haboldt
26 november FNL XL - Gastband: Delight worship Kelly Haboldt

  
facebook instagram