Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 

Hi Friday Night Life!

We hebben een mooie week die er aan zit te komen. We hebben een doopdienst waarin 5 tieners zich laten dopen en we hebben huiswerkbegeleiding wat we aan gaan bieden. Je kan het allemaal zien in de nieuwsupdate van deze week.


Geen FNL online vrijdag - Doopdienst aankomende zondag

Deze vrijdag zou de doopdienst voor tieners plaatsvinden, maar deze is verplaatst naar zondag 14 februari. Dit is vanwege de avondklok die nog steeds geldt. Dit betekent ook dat er vrijdag geen FNL online zal zijn. Aankomende zondag om 10:00 uur kan je de doopdienst live volgen via het YouTube kanaal van Sjaloom Heerhugowaard. Bekijk de volgende afbeelding welke tieners zich laten dopen!

Live Stream


Vanaf deze week: huiswerkbegeleiding

The Gate organiseert elke dinsdagmiddag van 14:00-17:00 uur huiswerkbegeleiding. Heb jij moeite met het maken en/of plannen van je huiswerk? Dan is huiswerkbegeleiding bij The Gate iets voor jou!

Bij jongerencentrum The Gate wotd je begeleid in het ontdekkend van joiw persoonliijke leerstijl en zul je worden geholpen met het plannen en maken van je huiswerk. Je kunt gewoon komen, geen kosten aan verbonden!

Daarnaast zal The Gate vrijdagmiddag van 15:00-17:00 uur ook weer open zijn. We hopen je dan te zien! 
facebook instagram