Friday Night Life is het jeugdwerk van Pinkstergemeente Sjaloom

 


Life Groups

Hey allemaal, deze vrijdag komen we weer bij elkaar! We beginnen met een thema maand over: gezonde liefdesrelaties. We willen samen een Bijbels perspectief ontwikkelen over liefde en daten. De Life Groups gaan ook samenkomen.We hopen je te zien. Deuren gaan open om 19:30 uur. Tot dan!


Life Group 18+

Ben jij 18+? Dan hebben we iets nieuws voor jou! Elke 2e zaterdag van de maand willen we bij elkaar komen met alle jongvolwassenen van Sjaloom. Kom en verbind met andere jongeren. We willen samen groeien als volgers van Jezus. De eerste avond staat gepland op 12 februari om 20:00 uur. We hopen je te zien!


FNL XL verplaatst naar 4 maart

Afgelopen vrijdag was de XL jeugdienst geannuleerd aangezien een groot deel van ons team corona had en daardoor in quarantaine zat. Gelukkig hebben we een nieuwe datum voor de XL met Robbert-Jan van Cappelleveen. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 4 maart. We zien er naar uit!


The Gate

The Gate Heerhugowaard is een jongerencentrum voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Elke vrijdag zijn we open van 15:00-17:00 uur. Hier kan je chillen, gamen, leuke activiteiten doen, talenten ontwikkelen en vrienden ontmoeten. Je bent van harte welkom!


Deze maand: februari 2022

Maandthema: Gezonde Liefdesrelaties

Liefde, liefde, liefde! Onze wereld houdt van liefde. Van de nummers op Spotify tot de shows op Netflix, liefde is in alles te zien. De wereld heeft een bepaalde kijk op liefde, die niet altijd zo gezond lijkt te zijn. Daarom is het belangrijk dat we een Bijbels perspectief ontwikkelen op liefde en daten.

Datum Wat Spreker
4 februari Life Group

Bryan Haboldt

11 februari FNL

Bryan Haboldt

18 februari FNL

Madelief Jenkyns

25 februari

Geen FNL i.v.m. voorjaarsvakantie  

  
facebook instagram