Christelijke hulporganisaties

Vanuit Sjaloom zijn verschillende initiatieven ontstaan op het gebied van hulpverlening en maatschappelijke betrokkenheid. Ook werken wij graag samen met andere organisaties die zich inzetten voor de mensen om ons heen of verder weg. Maak kennis met onze partners.

Enjoy Kledingcafé

Enjoy Kledingcafé aan de Middenweg in Heerhugowaard

Enjoy Kledingcafé in Heerhugowaard is een kringloopwinkel voor minima, vluchtelingen en iedereen die het even nodig heeft. 
Je kunt er terecht voor tweedehands kleding voor volwassenen en kinderen, schoenen, speelgoed en kleine huishoudelijke spullen. Enjoy is er niet alleen om goedkoop inkopen te doen, maar ook voor gezelligheid en een luisterend oor.

In de winkel kan betaald worden met de DijkenwaardPas. Voor minima en bewoners van het AZC is ook een Enjoy-pas beschikbaar (50% korting op kleding).

Bezoekadres: Middenweg 215 in Heerhugowaard. Ga voor openingstijden en meer informatie naar www.enjoykledingcafe.nl

Teen Challenge Nederland

Teen Challenge wil (jonge) mensen bekend maken met Jezus en hen helpen Hem te volgen. Dit doet Teen Challenge door middel van christelijke hulpverlening en missionair jongerenwerk.
Hierbij wordt nauw samengewerkt met lokale kerkelijke gemeenten. Een mooi voorbeeld is The Gate, het jongerenwerk van Teen Challenge. The Gate heeft als doel jongeren in de omgeving een veilige plek te bieden. Ook in Sjaloom is een The Gate jongerencentrum gevestigd.

In Heerhugowaard is Teen Challenge ook eigenaar van CYAN Circulair.

Lees meer over Teen Challenge Nederland op www.teenchallenge.nl

Agape Sri Lanka Hulpverlening

Stichting Agape Sri Lanka Hulpverlening ondersteunt kinderhuis Sjaloom Boys Home in Matale, Sri Lanka.
Sjaloom Boys Home is ontstaan vanuit een initiatief van een echtpaar uit Sjaloom. Sinds 2008 geeft de stichting in Nederland bekendheid aan het kinderhuis en worden er activiteiten georganiseerd om geld bij elkaar te brengen om de kinderen in het kinderhuis een goed thuis te kunnen blijven bieden.

Lees meer over het kinderhuis en hoe je kunt ondersteunen: www.sjaloomkinderhuis.nl