Missionaire Activiteiten

Het evangelie brengen buiten onze directe invloedssfeer.

Het verschil tussen evangelisatie en zending wordt door ons omschreven als: bij evangelisatie bereik je mensen met het evangelie en breng je die mensen naar je eigen kerk/gemeente. Bij zending bereik je mensen met het evangelie en breng je die niet naar je eigen kerk/gemeente. Bij zending gaan wij veelal tot aan de uitersten van de aarde. Als Sjaloom steunen we bijvoorbeeld projecten in Roemenië, Centraal Azië, Kameroen, China en Thailand. Maar tegenwoordig zijn de projecten meer en meer dichterbij huis.

picknick in de heuvels van Koerdistan

Onze zending is voor leden en door leden. We zorgen voor onze leden op een holistische manier, in andere landen en andere culturen. Denk daarbij aan sociaal contact, financiële ondersteuning, bidden voor hen en het project, en interesse tonen. Ook geven wij in onze diensten regelmatig aandacht aan de projecten en de mensen. 

Hetty spreekt op de FIRE bijbelschool in Kameroen

Een belangrijke voorwaarde is dat wij een persoonlijke link willen hebben met de projecten. Dat zorgt dan ook dat we meer voor het project en de mensen bidden, en er zorg voor zullen dragen en langdurig hier mee doorgaan. Veel zendingswerk is namelijk ontwikkelingswerk en niet zo zeer noodhulp. Een langdurig project zal dus meer onze voorkeur hebben.

Fondsen aanvragen

Leden van Sjaloom mogen bij Missionaire Activiteiten financiële fondsen aanvragen voor projecten.
Klik hier om een mail te sturen voor het aanvragen van een aanvraagformulier.

Wil je de missionaire activiteiten ondersteunen?

Mocht je geïnteresseerd zijn om zendeling te worden of mee te draaien in ons team dan horen we natuurlijk ook heel graag van je! Je kunt hiervoor onderstaand contact-formulier invullen.

We zijn zeer dankbaar voor alle giften die wij ontvangen voor het missionaire werk. Als je geld wilt doneren heel graag!
Dan kan door te klikken op onderstaande blauwe knop. Je gift is belasting aftrekbaar. 

Geven aan Missionaire Activiteiten

Verantwoordelijke voor Missionaire Activiteiten

Eduard Hoogeland