Kinderkerk

Wij geloven dat elk kind recht heeft op een relatie met Jezus. Op zondagmorgen verzorgen vrijwillige kinderwerkers tijdens de samenkomst voor de kinderen van 0 tot 12 jaar een compleet programma. Ook voor baby’s is er tijdens de dienst opvang geregeld.

De kinderkerk is elke week tijdens de dienst om 10.00 uur. De kinderen zijn ingedeeld in een aantal groepen.

Kinderen basisschool

  • Groepen 1 t/m 3: Kinderruimte 1
  • Groepen 4 t/m 6: Kinderruimte 2
  • Groepen 7 en 8: Het Plein

Baby's, peuters en kleuters

Baby’s en peuters, en de kinderen uit groep 1 en 2 kunnen tijdens de dienst terecht in kinderdagverblijf Zowiezo (tegenover Sjaloom, Deimoslaan 4). Ouders kunnen hun kinderen daar brengen voor de dienst begint en na afloop ook weer ophalen.

Elk kind heeft recht op een relatie met Jezus

We willen dat de ervaring die kinderen in Sjaloom opdoen een onuitwisbare indruk achterlaat die voor de rest van hun leven van invloed is op hun relatie met Jezus.

Wij geloven ook dat de invloed van ouders, kinderwerkers en gemeenteleden op kinderen essentieel is om een persoonlijke relatie met Jezus op te bouwen. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor de geloofsopvoeding van de kinderen van Sjaloom.

Wij bieden in Sjaloom een veilige omgeving waar elk kind Jezus kan ontmoeten, een keuze voor hem kan maken en kan groeien in zijn relatie met Hem.