Kinderkerk

Wij geloven dat elk kind recht heeft op een relatie met Jezus.

Vanwege de maatregelen tegen het coronavisus is de Kinderkerk tijdelijk gestopt. Als het programma voor de kinderen weer van start gaat, maken we dat bekend. Het blijft dan wel noodzakelijk om te reserveren voor de Kinderkerk.

We willen dat de ervaring die kinderen in Sjaloom opdoen een onuitwisbare indruk achterlaat die voor de rest van hun leven van invloed is op hun relatie met Jezus. Wij geloven ook dat de invloed van ouders, kinderwerkers en gemeenteleden op kinderen essentieel is om een persoonlijke relatie met Jezus op te bouwen. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor de geloofsopvoeding van de kinderen van Sjaloom.

Wij bieden in Sjaloom een veilige omgeving waar elk kind Jezus kan ontmoeten, een keuze voor hem kan maken en kan groeien in zijn relatie met Hem.

Op zondagmorgen verzorgen vrijwillige kinderwerkers tijdens de samenkomst voor de kinderen van 0 tot 12 jaar een compleet programma. Ook voor baby’s is er tijdens de dienst opvang geregeld.

Locaties

De kinderen worden op verschillende locaties opgevangen, ingedeeld op leeftijdscategorie. De kinderkerk duurt zondags van 10:30 tot 11:45 uur.

  • De kinderen van basisschool groep 1 t/m 4 gaan naar zaal Spoorzicht.
  • De kinderen van basisschool groep 5 t/m 8 gaan naar zaal Wegzicht.
  • Baby’s en peuters kunnen terecht in kinderdagverblijf Zowiezo (tegenover Sjaloom, Deimoslaan 4). Ouders kunnen hun kinderen daar brengen voor de dienst begint en na afloop ook weer ophalen.