Jeugd

Connecten » Jeugd

Het jeugdwerk bij Sjaloom bestaat uit The Gate & Friday Night Life (FNL).

The Gate

The Gate is een jongerencentrum voor alle jongeren tussen de 12 en 17 jaar.
Ons doel is: God bekend maken.
Dit doen we elke vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur. We zijn dan te vinden in het gebouw van Sjaloom. Hier kan je chillen, gamen, leuke activiteiten doen, talenten ontwikkelen en vrienden ontmoeten. Daarnaast zijn we ook op straat te vinden om met jeugd te connecten. Als je meer over The Gate wil weten, ga dan naar de website www.teenchallenge.nl/thegate.

Friday Night Life

De visie van Friday Night Life is: Leven in waarheid, zodat jeugd Jezus gaat volgen.

We hebben twee doelgroepen binnen het jeugdwerk: Tieners van 12-17 jaar en Jongeren van 18-25+ jaar.

Iedere vrijdagavond om 20:00 uur is er een avond voor de tieners. Iedere tweede zondagavond is er een avond voor de jongeren. In de agenda zie je een actueel programma. Samen met een team van jeugdleiders staat we klaar voor deze doelgroepen! Tijdens de schoolvakanties zijn we altijd vrij.

Life Groups

Elke eerste vrijdag van de maand is Life Group avond. Life Groups zijn kleine groepen die bij elkaar thuis komen. De tieners hebben jeugdleiders die de Life Groups leiden, en de jongeren doen dit zelfstandig. Ons doel is: Samen groeien als volger van Jezus.

Tiener avonden

Elke vrijdag als er geen Life Group of XL jeugddienst is, hebben we een tiener avond. Zo ontmoeten alle tieners van de verschillende Life Groups elkaar. We duiken de Bijbel in over een relevant onderwerp. Er is ook veel ruimte voor gamen, chillen en praten. Ons doel is: Deel zijn van de community.

Jongeren avonden

De jongeren (18-25+ jaar) hebben elke tweede zondag een avond waarin ze met alle jongeren bij elkaar komen, daarnaast is er de XL Jeugddienst en hebben ze zeflstanding hun Life Groups. Ze zijn nog steeds welkom op de tieneravonden, ook al is de focus op een jongere leeftijdgroep.

XL Jeugddienst

Één keer per maand is er een XL dienst. Dit is onze maandelijkse jeugddienst. Tijdens deze dienst komen we samen met alle tieners en jongeren! Er speelt een jeugdband, er spreekt een (gast)spreker en er is veel ruimte om te bidden en door te praten. Ons doel is: God ontmoeten. 

Dienteam

We geloven dat God iedereen gemaakt heeft met een unieke persoonlijkheid en gaven en talenten. Daarom willen graag met hun ontdekken waar God ze in wil gebruiken en ze inzetten om te dienen. Ons doel is: ontdekken van je bediening.


Hoe blijf ik op de hoogte?

Er zijn drie manieren hoe jij op de hoogte kan blijven met wat er gaande is.

1. Nieuwsupdate via E-mail of Whatsapp

Elke woensdag versturen we een nieuwsupdate via email. Dit is ook handig voor ouders! Je kunt je inschrijven door te klikken op de onderstaande knop. Selecteer dan: 'nieuwsbrief jeugdwerk.'

Schrijf je in

2. Sociale media

FNL

FNL Facebook FNL Instagram

The Gate

The Gate Facebook The Gate Instagram


Vul onderstaand contactformulier in als je vragen hebt of informatie wil krijgen over het jeugdwerk.

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]