Jeugd

Connecten » Jeugd

Teamleider

  • Bryan Haboldt
  • Kelly Haboldt

Het jeugdwerk bij Sjaloom bestaat uit The Gate & Friday Night Life (FNL). Iedereen is welkom. Het maakt niet uit of je lid bent, christen bent, of een keertje wilt komen kijken.

The Gate

The Gate is een jongerencentrum voor alle jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Ons doel is: vriendschappen opbouwen. Dit doen we elke vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur. We zijn dan te vinden in het gebouw van Sjaloom. Hier kan je chillen, gamen, leuke activiteiten doen, talenten ontwikkelen en vrienden ontmoeten. Daarnaast zijn we ook op straat te vinden om met jeugd te connecten. Als je meer over The Gate wil weten, ga dan naar de website www.teenchallenge.nl/thegate.

Friday Night Life

De visie van Friday Night Life is: Een levend jeugdwerk binnen Sjaloom om jonge volgers van Jezus te maken.

We hebben twee doelgroepen binnen het jeugdwerk: Tieners van 12-17 jaar en Jongeren van 18-25+ jaar.

Iedere vrijdagavond om 20:00 uur is er een activiteit voor de jeugd. In het overzicht zie je wat er wanneer plaatsvind. Samen met een team van jeugdleiders staat we klaar voor deze doelgroepen om jonge volgers van Jezus te maken! Tijdens de schoolvakanties zijn we altijd vrij.

Life Groups

De jeugd is onderverdeeld in Life Groups. Dit zijn kleine groepen die zijn ingedeeld op leeftijd en klas. De tieners komen samen bij elkaar thuis en de jongeren komen samen in de kerk. De Life Groups worden geleid door minstens twee jeugdleiders, waarvan één man en één vrouw. Daaraast moedigen we de Life Groups aan om samen met elkaar op te trekken. Ons doel is: Samen groeien als volger van Jezus.

Tieners en jongeren avonden

Elke tweede vrijdag van de maand is er een avond specifiek voor alle jongeren. Ze ontmoeten elkaar in een gezamelijke ruimte en gaan dan vervolgens uiteen in hun Life Groups.

Elke derde vrijdag van de maand is er een avond specifiek voor alle tieners. Zo ontmoeten alle tieners van de verschillende Life Groups elkaar. We duiken de Bijbel in over een relevant onderwerp. Er is ook veel ruimte voor gamen, chillen en praten. Ons doel is: Deel zijn van God's familie.

XL Jeugddienst

Elke vierde vrijdag van de maand is er een XL dienst. Dit is onze maandelijkse jeugddienst. Tijdens deze dienst komen we samen met tieners en jongeren! Er speelt een jeugdband, er spreekt een (gast)spreker en er is veel ruimte om te bidden en door te praten. Ons doel is: God ontmoeten. 

Dienteam

We geloven dat God iedereen gemaakt heeft met een unieke persoonlijkheid en gaven en talenten. Daarom willen graag met hun ontdekken waar God ze in wil gebruiken en ze inzetten om te dienen. Ons doel is: ontdekken van je bediening.


Hoe blijf ik op de hoogte?

Er zijn drie manieren hoe jij op de hoogte kan blijven met wat er gaande is.

1. Nieuwsupdate via e-mail

Elke woensdag versturen we een nieuwsupdate via email. Dit is ook handig voor ouders! Je kunt je inschrijven door te klikken op de onderstaande knop. Selecteer dan: 'nieuwsbrief jeugdwerk.'

Schrijf je in

2. Sociale media

FNL

FNL Facebook FNL Instagram

The Gate

The Gate Facebook The Gate Instagram

3. Life Group Whatsapp groep

Als je deel bent van een Life Group dat zit je in een whatsapp groep. Hier ontvang je informatie en blijf je in contact met elkaar.


Vul onderstaand contactformulier in als je vragen hebt of informatie wil krijgen over het jeugdwerk.

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]