Jeugd

Connecten » Jeugd

Teamleider

  • Bryan Haboldt
  • Kelly Haboldt

Het jeugdwerk bij Sjaloom noemen we Friday Night Life. Elke vrijdag komen we bij elkaar voor een geweldige tijd van ontmoeting, met God en met elkaar. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Dan ben je van harte welkom!

Friday Night Life

Iedere vrijdagavond om 19.30 uur is er Friday Night Life. Deze avonden zijn er speciaal voor jou. We willen hier dat je groeit in je relatie met Jezus en Gods plan voor je leven ontdekt. Elke avond is er een inspirerende talk uit de Bijbel. Samen met andere tieners denk je na over wat er gezegd is en bidt je met elkaar. Er is ook genoeg ruimte voor fun! Gamen, chillen, praten zal geen enkele avond ontbreken.

1x keer in de maand organiseren we een XL-avond. Tijdens deze avond speelt de jeugdband, is er een speciaal thema en een boeiende (gast)spreker. Iedereen is welkom dus neem je vrienden mee!

Connect met ons op de socials:

Facebook Instagram

The Gate

The Gate Heerhugowaard is een jongerencentrum voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Elke vrijdag zijn we open van 15:00 tot 19:30 uur. Hier kan je chillen, gamen, leuke activiteiten doen, talenten ontwikkelen en vrienden ontmoeten. Je bent van harte welkom!. Als je meer over The Gate wil weten, ga dan naar de website www.teenchallenge.nl/thegate.

Vul onderstaand contactformulier in als je vragen hebt of informatie wil krijgen over het jeugdwerk.

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]