Arabische samenkomsten 'Vrede van Christus'

Vrede van Christus is een Arabischtalige kerk voor de kop van Noord-Holland.

Onze bezoekers vertegenwoordigen verschillende kerkelijke achtergronden en verschillende Arabische landen. De liederen en de preek tijdens de kerkdienst zijn in het Arabisch. Er is ook vertaling aanwezig in verschillende Arabische dialecten. Voor de kinderen is er een aparte samenkomst tijdens de kerkdienst.

Vanwege de maatregelen tegen corona komen wij voorlopig niet bij elkaar in de kerk maar ontmoeten elkaar online. Dit doen we elke zaterdag om 17.00 uur via Zoom. 

Wil je deelnemen, stuur dan een e-mail naar info@vredevanchristus.nl of bezoek onze Facebookpagina op zaterdag tussen 16.30 en 17.00 uur.

Op ons YouTube-kanaal vind je de preken van de afgelopen samenkomsten (in Arabisch).

Onderlinge sociale contacten vinden we erg belangrijk. Daarom organiseren we naast de kerkdiensten ook diverse activiteiten zoals seminars met verschillende sprekers. We komen ook regelmatig samen met andere Arabische kerken uit Nederland. Wij helpen Arabisch sprekenden hun weg te vinden in de Nederlandse samenleving om zo de integratie te bevorderen. Samen met onze Nederlandse broeders en zusters willen we de liefde van Jezus Christus uit te dragen in Nederland.

Lees meer op de website van Vrede van Christus

Neem voor vragen contact op met voorganger Shawkat Hanna:
06-40364288 of info@vredevanchristus.nl

Shawkat Hanna