Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Volg Sjaloom op Facebook en YouTube.

 

Kerstcadeaus voor Roemeense kinderen

Ook dit jaar kun je weer meedoen aan de schoenendoosactie van stichting Childscare Foundation. Elk jaar worden er schoenendozen verzameld met schoolspullen en cadeautjes voor kinderen uit arme Roemeense gezinnen.

Mondkapjesplicht per 1 december

Hoe gaan we in Sjaloom om met de mondkapjesplicht? Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is vanaf 1 december het dragen van mondkapjes in de publieke ruimte verplicht. Hoewel de mondkapjesplicht niet geldt voor kerken, nemen we deze maatregel wel serieus en willen we rekening met elkaar houden.

Campagne: 'Je hoeft het niet alleen te doen!'

Op 29 november start de campagne van de gezamenlijke kerken: ‘Je hoeft het #Nietalleen te doen!’ Juist in deze tijd, waarin veel mensen zich somber of eenzaam voelen, is het belangrijk om je omgeving te laten weten dat ze er niet alleen voor staan.

Inzameling levensmiddelen Voedselbank

De stichting Platform Armoedebestrijding houdt ook dit jaar weer een inzamelingsactie voor Heerhugowaardse gezinnen die onder de armoedegrens leven en wekelijks een pakket krijgen van de Voedselbank. We willen je vragen om opnieuw een bijdrage te leveren in de vorm van houdbare levensmiddelen. Het is ook mogelijk om te doneren voor de kledingcadeaubonnen.

Cultuurchristen - Blog Machiel

Op het moment dat ik dit schrijf is de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen nog steeds niet helemaal duidelijk. Een nek-aan-nek race. Spannend hoor. Uiteindelijk zit ook hier God op de troon en verijdelt de raad der volkeren, zoals ik het deze week in de psalmen las.

Maak kennis met de nieuwe website en nieuwe app

Alle informatie over Sjaloom overzichtelijk op een plek. Vanaf 1 november heeft Sjaloom officieel een nieuwe website! Ook hebben we een hele nieuwe app voor de smartphone.

Richtlijnen kleinschalige samenkomsten en evenementen

Wil je in Sjaloom een kleinschalige bijeenkomst zoals een vergadering, bijbelstudie of wellicht een evenement organiseren? Dan is het belangrijk om hier op een verantwoorde manier mee om te gaan en een aantal veiligheidsmaatregels in acht te nemen. 

Richtlijnen om samen te komen

Het is je vast niet ontgaan dat de landelijke maatregelen in verband met corona aangescherpt zijn. In ieder geval tot nader order mogen er per samenkomst maximaal 30 bezoekers komen (exclusief personeel). Er wordt niet gezongen in de zaal, alleen door de zangers op het podium. De kinderkerk stopt in ieder geval ook voorlopig. Het jeugdwerk kan gewoon doorgaan met inachtneming van de bestaande maatregelen. De dienst wordt natuurlijk ook weer uitgezonden via de livestream. Het is belangrijk dat je van te voren een reservering maakt als je naar de dienst wilt komen.
Naar het archief