Ga mee op zoek naar het verloren kerstkado

Seniorenkerstfeest

Zaterdag 17 december van 14.00 tot 17.00 uur

De senioren zijn van harte uitgenodigd voor een sfeervolle kerstviering met een hapje en een drankje. Het koor Romans Twelve uit Katwijk zorgt voor de muzikale invulling en Machiel Jonker zal spreken.

Opgave graag vóór 10 december via onderstaande knop
of bel 06 26 20 89 96. De toegang is gratis.

Aanmelden seniorenkerstfeest

Kerstdienst voor het hele gezin

Zaterdag 24 december om 16.00 uur en 20.00 uur

Beide diensten zijn hetzelfde en duren ongeveer een uur en een kwartier. Je kunt dus kiezen welk tijdstip jou het beste uitkomt. 

De diensten zijn voor en door alle generaties en culturen. Er is muziek en een goede preek. Kom dus met de hele familie en neem al je vrienden mee.

Alle activiteiten zijn gratis, maar je moet wel een ticket reserveren.

Aanmelden kerstdienst 16.00 uur

Aanmelden kerstdienst 20.00 uur

Het belevingsplein

Van 18:00 - 20:00 uur ben je welkom op het belevingsplein. Hier kan je tussen beide diensten in elkaar ontmoeten, je kerstfoto's maken en andere verrassende activiteiten doen. We zorgen ook voor een hapje eten dus je hoeft met kerstavond niet thuis te eten!

Over het thema: Het verloren kerstkado

In de aanloop naar kerst bereidt iedereen zich voor op de feestdagen. Huizen worden versierd, eten wordt klaargemaakt en kado’s worden ingekocht. We proberen alles tot in detail te regelen. We willen natuurlijk niets of niemand vergeten tijdens deze belangrijke dagen. 

Tijdens de kerstdienst volgen we het leven van Mo en Kato. Deze personages zijn druk bezig met alle voorbereidingen, tot ze erachter komen dat ze een belangrijk kado verloren zijn. Grote paniek! Het verloren kado moet natuurlijk gevonden worden. Daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Ga jij mee op zoek naar het verloren kerstkado?