Helpdesk Software

Welkom op de nieuwe website van Sjaloom!

Sind 1 november 2020 heeft Sjaloom een website en een nieuwe gemeente-app. Het doel van dit platform is technische ondersteuning te geven aan de communicatie van gemeente Sjaloom. De website en gemeente-app werken naadloos samen. Dit gebeurd op een veilige (lees hieronder meer over veiligheid) en efficiente manier. Het platform waar Sjaloom gebruik van maakt is door kerkSPOT ontwikkeld en wordt gebruikt door meer dan 100 kerk-gemeente's in Nederland. 

Het is via de website mogelijk om vacature's te bekijken, je aan te melden voor een huisgroep of een andere groep. Je kunt o.a. gebedsverzoeken of financiele hulpverzoeken indienen. Via de website maar ook via de gemeente-app is nieuws te volgen, de laatste preken te beluisteren. Het versturen van berichten is mogelijk in een groep waarbij je bent aangesloten. Je kunt de agenda bekijken met alle openbare activiteiten én de besloten activiteiten die voor jou van toepassing zijn. Met de nieuwe app kan je een ruimte reserveren binnen Sjaloom, en het is nu ook mogelijk om een gift te doen.

Op termijn zal Sjaloom stoppen met het gebruik van GIVT voor de collecte.
Geven kan nu gemakkelijker met de nieuwe gemeente-app.

De website heeft nu een "MIJN SJALOOM"-omgeving

Dit houdt in dat je kunt inloggen op Sjaloom en gegevens kunt zien die specifiek voor jou van toepassing zijn. Zie afbeelding hieronder.
Via de knop "Groepen" kan je zien welke groepen er zijn. Via de knop "Mijn Groepen" kom je bij de groepen waar jij bent aangesloten.

 

Klik hier voor de gebruikershandleiding

 

Bekijk de instructievideo voor het gebruik van de website en Mijn Sjaloom

 

Deze instructievideo is bedoeld voor Groepsbeheerders

Ledenadministratie

De website is aangesloten op de ledenadministratie van Sjaloom. Wanneer je je eigen gegevens aanpast zoals woonadres, telefoonnummer, e-mailadres, beroep of interesses, dan wordt dit één-op-één aangepast in de ledenadministratie. Standaard zien de andere leden geen gegevens van jou. Je privacy staat standaard op z'n hoogst. Je kunt zelf aangeven of je je gegevens alleen zelf wilt zien, of dat je die wilt delen met groepsleden, of dat je die wilt delen met iedereen die is ingelogd. Welke instelling je ook kiest, alle gegevens zijn door niemand te zien als diegene niet is ingelogd. De opslag van jouw gegevens gebeurt volledig veilig. Meer over de veiligheid hieronder.

De veiligheid

De gegevens staan op de server van kerk-spot opgeslagen, deze wordt gehost in een datacentrum in Almere (mihos.net). De server wordt goed beveiligd, er worden dagelijks backups gemaakt zodat als er een crash zou plaatsvinden het systeem binnen 24 uur weer up en running kan zijn. Om de server heen staat nog een firewall die alle inkomende verbindingen scant, waarbij een bibliotheek van bekende hacks wordt gebruikt om te ontdekken wanneer een verbinding kwaadwillend is.

Contact opnemen met de helpdesk

 

Mijn gemeente app

Welkom op de pagina waarop we uitleg geven over onze gemeente app.