Inzameling levensmiddelen Voedselbank

De stichting Platform Armoedebestrijding houdt ook dit jaar weer een inzamelingsactie voor Heerhugowaardse gezinnen die onder de armoedegrens leven en wekelijks een pakket krijgen van de Voedselbank. We willen je vragen om opnieuw een bijdrage te leveren in de vorm van houdbare levensmiddelen. Het is ook mogelijk om te doneren voor de kledingcadeaubonnen.

Dit bericht is geplaatst op 09-11-2020

In voorgaande jaren hebben we jullie steeds gevraagd om houdbare levensmiddelen mee te nemen naar Sjaloom. Vorig jaar heeft de Kinderkerk hierbij een actieve inbreng gehad. Omdat we in deze tijd beperkt samenkomen wordt dat dit jaar lastiger. Daarom, als je dit jaar ook weer wilt meewerken aan deze actie, vragen wij je deze zelf af te leveren op vrijdag 18 of zaterdag 19 december a.s. in het schooltje achter de Kunstkerk, Stationsweg 53, tussen 13.00 en 17.00 uur.

Tegelijkertijd roept het Platform op om ook dit jaar weer te doneren voor de kledingcadeaubonnen. Gezinnen met kinderen tot 12 jaar in Heerhugowaard die bekend zijn bij de Voedselbank krijgen een cadeaubon waarmee kinderkleding kan worden aangeschaft in Middenwaard. Deze kinderen zijn altijd weer erg blij met zo'n kledingcadeaubon omdat nieuwe kleding er meestal niet in zit in deze gezinnen. Doneren kan rechtstreeks op rekening NL06 ABNA 04722 63978 t.n.v. stichting Platform Armoedebestrijding onder vermelding van 'kledingcadeaubon'.
Vanuit de diaconie zullen we namens Sjaloom ook ons steentje bijdragen.

Kortgeleden heeft over de inzamelingsactie een artikel gestaan in het Heerhugowaards Nieuwsblad: Inzameling houdbare voedingsmiddelen voor Voedselbank. Heerhugowaardse kerken waaronder Sjaloom zijn vertegenwoordigd in het Platform. 

Neem voor meer informatie contact op met de diaconie, 
Stichting Sjaloom Langszij, tel. 072-5713461.