Nieuws van Enjoy Kledingcafé

Enjoy Kledingcafé in Heerhugowaard is maandag en vrijdag open. Iedereen is hartelijk welkom. Ondanks de inflatie heeft Enjoy Kledingcafé zijn prijzen laag kunnen houden. Zo kunnen we nog steeds veel mensen helpen. Hierin ervaren we sterk Gods zegen.

Dit bericht is geplaatst op 21-06-2023

Goede doelen
Op dit moment geven we aan twee goede doelen: Dobre Destiny (hulp voor Oekraïne) en een nieuw doel, namelijk zorgboerderij Stay & Pray in Friesland. Daarnaast geven we regelmatig aan de kerken in de omgeving.

Vrijwilligers
We zijn dankbaar voor ons geweldige vrijwilligersteam waarmee we het iedere week weer voor elkaar krijgen. Wil je ook deel uitmaken van Enjoy, bekijk dan onze vacatures op de website of kom even langs op Middenweg 215. Ook wil ik Sjaloom weer bedanken voor alle mooie donaties in de Enjoy kledingcontainer.

Enjoy Grootebroek
Onze tweede winkel wordt gerund door een vakdocent en leerlingen van de praktijkschool. Binnenkort gaat de winkel verhuizen naar een eigen gebouw naast de school. De officiële opening is na de zomer.

Voedselbank
Enjoy Food, de voedselbank in Schoorl, is na 2,5 jaar gestopt vanwege gebrek aan vrijwilligers. Bijzonder is dat we voldoende geld hadden om de laatste klanten cadeaubonnen voor de supermarkt mee te geven. Zij worden nu ondersteund door Voedselbank Alkmaar. We hebben deze mensen goed kunnen helpen tijdens de lockdown en ook de vele Oekraïense vluchtelingen. God gaf mij hierover een woord: “voor alles is een tijd!” En zo was het loslaten ook eenvoudiger.

Lieve groet en Gods zegen voor allen,
Hanja Jong en Enjoy team

Zie verder enjoykledingcafe.nl en www.facebook.com/kledingcafe