Waar moet ik met die spullen heen?

Dat is een vraag die we allemaal kennen. Of het nu een zolderopruiming is, een garage of tuin schuur leeghalen of het ontruimen van een woning om wellicht minder leuke redenen. Weer een kringloopwinkel? Ja, maar dan wel een speciale!

Dit bericht is geplaatst op 01-10-2021

CYAN Kringloop Heerhugowaard, onderdeel van Teen Challenge, is niet zomaar een kringloopwinkel. Wij geloven in een tweede kans voor milieu en maatschappij maar in het bijzonder ook voor de mens. In onze winkel vinden bijvoorbeeld mensen met een kleinere kans op de arbeidsmarkt een plek om actief te zijn en opgeleid te worden. Ook hebben wij mogelijkheden voor dagbesteding.

CYAN Kringloop heeft ook als doel dat 100% van de winst gaat naar lokale goede doelen. Onbruikbare goederen worden gerecycled. Zo kunnen materialen worden hergebruikt en dragen wij bij aan de circulaire maatschappij wat ook een beleid is van de gemeente Heerhugowaard.

Onze winkel van 1.000 vierkante meter biedt wat je van een kringloopwinkel kunt verwachten. Tweedehands kleding, meubels, boeken, witgoed, elektronica en nog veel meer.

Spullen kunnen worden afgegeven bij de winkel maar kunnen ook worden opgehaald binnen de regio Heerhugowaard. Ook kunnen woonruimtes door ons bezemschoon opgeleverd worden. Hulp nodig? Bel of e-mail ons voor een afspraak. Bezoek www.cyankringloop.nl voor meer informatie.

Het vele werk wordt gedaan door enkele betaalde krachten maar ook door veel enthousiaste vrijwilligers! Op het moment hebben we best veel vacatures Niet alleen bij de Kringloop maar ook andere onderdelen van Teen Challenge.

Interesse om bij deze prachtige club te werken? Bel of mail ons, info@teenchallenge.nl of bel 085-4881485. Graag vertellen wij welke vacatures dringend vervuld moeten worden!
CYAN Kringloop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, Nijverheidsplein 2D, Heerhugowaard.

Website www.cyankringloop.nl

E-mail: info@cyankringloop.nl

Telefoon: 085-4881450