Global Concert of Prayer 2021

Je bent van harte uitgenodigd om het Global Concert of Prayer 2021 bij te wonen, een online evenement waarbij gebed en aanbidding centraal staan.

Dit bericht is geplaatst op 17-03-2021

Gebed is de voedingsbodem van elke opwekking uit de geschiedenis van de Kerk. Maar het hoeft niet bij geschiedenis te blijven. Ook in deze tijd roept God zijn Kerk op om op te staan, zijn stem en zijn licht te zijn. Om op de bres te gaan staan voor onze steden en landen.

Vanaf 18 maart laten kerken uit meer dan 50 verschillende landen het geluid van opwekking horen tijdens het Global Concert of Prayer: drie dagen van gebed en aanbidding. In een 50 uur durende livestream zullen deze kerken ieder een deel voor hun rekening nemen. En Sjaloom mag Nederland vertegenwoordigen!

De livestream is op 18 maart vanaf 14:00 uur te volgen op www.trinitybroadcast.tv. De bijdrage van het team van Sjaloom is van 16:15 - 17:15 uur. Het uur zal bestaan uit momenten van voorbeden afgewisseld met aanbiddingsliederen.

Doe mee met Global Concert of Prayer en laten we als één Kerk onze God verhogen, over alle grenzen heen. Nu live te volgen op www.trinitybroadcast.tv